top of page

        Serviciile noastre sunt proiectate pentru a satisface nevoile variate ale clienților noștri și includ următoarele:

 

  1. Aglomerarea peliculei: Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și a personalului calificat, aglomerăm pelicule de plastic, cum ar fi saci, ambalaje și folii, transformându-le în aglomerate compacte. Acest proces facilitează transportul și stocarea eficientă a materialelor plastice, pregătindu-le pentru etapele ulterioare de granulare.

  2. Macinarea produselor din plastic: Produsele din plastic, cum ar fi lăzile, recipientele și alte articole din plastic, sunt măcinate în fractie fina de plastic folosind echipamente specializate. Acest pas este esențial pentru a pregăti materialul pentru procesul de regranulare și pentru a îmbunătăți calitatea materialelor reciclate.

  3. Regranularea: Materialul măcinat sau aglomerat este supus procesului de regranulare pentru a obține granule de înaltă calitate, cunoscute sub denumirea de regranulate. Acestea sunt materiale regranulate, care pot fi utilizate în producția de noi produse, contribuind astfel la reducerea utilizării materialelor virgine și a impactului asupra mediului.

 

        Suntem mândri să oferim aceste servicii specializate, care aduc un aport semnificativ în lupta împotriva poluării cu plastic și promovarea unei economii mai durabile și mai verzi. Cu noi, clienții noștri beneficiază de:

 

  • Calitate superioară: Punem accent pe calitatea serviciilor noastre și asigurăm că granulele de plastic obținute în urma proceselor noastre de reciclare sunt conforme cu cele mai înalte standarde de performanță și calitate.

  • Soluții personalizate: Înțelegem că fiecare client are cerințe specifice, așa că adaptăm procesele noastre pentru a răspunde nevoilor lor unice.

  • Impact pozitiv: Prin reciclarea materialelor plastice, ajutăm la conservarea resurselor naturale, reducem cantitatea de deșeuri plastice care ajung în mediu și contribuim la protejarea ecosistemelor fragile.

 

        Echipa noastră dedicată și pasionată de protecția mediului lucrează neîncetat pentru a oferi soluții sustenabile și eficiente, sprijinind astfel companiile și industria în eforturile lor de a fi mai responsabile din punct de vedere ecologic.

bottom of page